Хто це сказав – Іво Бобул чи український політик? ТЕСТ

Читать на русском
Пройшовши наш тест, ви зрозумієте, наскільки добре відрізняєте риторику деяких українських політиків від міркувань про життя в країні народного артиста України Іво Бобула, що зібрався йти на президентські вибори.

До президентських виборів залишилося менше року, і на запит українців про нові обличчя в політиці відгукнувся народний артист України, можна сказати, патріарх сцени та метр естради Іво Бобул. Він заявив, що піде на вибори президента, а народ його, звичайно ж, підтримає.

Але перш ніж стати офіційним кандидатом в президенти артист повинен зібрати 2,5 млн грн та зареєструватися в ЦВК. Однак співак вже роздає інтерв'ю, де розповідає, якщо не про свою передвиборчу програму, то, принаймні, про дещо дивне особисте бачення, що саме варто було б змінити в країні.

Справедливості заради зазначимо, що деякі професійні політики часто грішать не тільки відверто популістськими висловлюваннями, але й висловами, що суперечать здоровому глузду, які гріх не використати для нашого тесту.

Отже, ми пропонуємо вам подивитися, чи зможете ви відрізнити «крилаті» вислови таких політиків, як Олег Ляшко, Вадим Рабинович та Сергій Каплін від висловлювань новоспеченого претендента на президентське крісло Іво Бобула.

Для того, щоб дізнатися, наскільки ви орієнтуєтеся, кому з політиків належать чудернацькі висловлювання, пропонуємо пройти наш тест.Якщо він вам сподобався, то рекомендуємо дізнатися, чи пам'ятаєте Ви, що обіцяли Україні всі її президенти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: