Денісовій не дозволили зустрітися із Сущенком

Читать на русском
Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмилу Денісову не пускають до утримуваного в Росії українського журналіста Романа Сущенка.

Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмилу Денісову не пускають до утримуваного в Росії українського журналіста Романа Сущенка.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що журналіст Сущенко повернеться додомуСказано 8 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Про це Денісова напиcала на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Документи (дозвіл на відвідування Сущенка – ред.) повернуті до Московського міського суду. На моє запитання «Це відмова?» пролунала відповідь «Їдьте до суду, там усе знають». Письмову відповідь також не надали», – зазначила Денисова.

Вона додала, що в СІЗО, де перебуває Сущенко, можливість побачень з ув'язненими закінчується о 17:30.

Нагадаємо, уповноважений з прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова та її російська колега Тетяна Москалькова домовилися зустрітися в Москві 18 червня.

Москалькова заявила, що зустріч пройде в її офісі. Сторони мають намір обговорити умови відвідування правозахисниками ув'язнених, які утримуються в Росії та Україні.

Денісова повідомляла, що планує в першу чергу відвідати в РФ українських політв'язнів Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Станіслава Клиха, Миколу Карпюка, Романа Сущенка та Ресуля Веліляєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: