Активи Ахметова у справі «Укртелекому» розблоковані

Читать на русском
Окружний суд Нікосії виніс рішення про розморожування активів групи Систем Кепітал Менеджмент, яка належить українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Окружний суд Нікосії виніс рішення про розморожування активів групи «Систем Кепітал Менеджмент», яка належить українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі СКМ.

«Окружний суд Нікосії виніс рішення на користь фінансово-промислової групи України СКМ у спорі з компанією Raga Establishment щодо статусу «Укртелекому», скасувавши розпорядження кіпрського суду від 27 грудня 2017 року про обмеження на відчуження («заморожування») деяких активів групи СКМ», – ідеться в повідомленні.

За словами директора з міжнародних відносин та зв'язків з інвесторами CКM Джока Мендоза-Вілсона, йдеться про зняття всіх обмежень на розпорядження активами групи.

Крім того, він додав, що СКМ продовжить активно захищатися від позовів Raga Establishment і відстоювати свої позиції на території Кіпру та в інших юрисдикціях.

«Ба більше, в своєму рішенні суд зазначив, що в грудні 2017 року компанія Raga неправомірно домоглася судової заборони, для якого були відсутні реальні підстави. Це наочно демонструє поведінку Raga в спорі та істинний характер її позовів проти групи СКМ на території Кіпру. Ми наполягаємо, що всі ці позови є безпідставними, як і судова заборона, що сьогодні була скасована», – зазначив він.

3 травня Високий суд Лондона відмовив компанії з групи СКМ Ріната Ахметова в новому розгляді програної справи щодо продажу «Укртелекому».

5 квітня Окружний суд Амстердама залишив чинною судову заборону на розпорядження акціями деяких активів групи СКМ у Нідерландах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: