Ахметов знову програв судову тяжбу в Лондоні

Читать на русском
Високий суд Лондона відмовив компанії з групи СКМ Ріната Ахметова в новому розгляді програної справи щодо продажу Укртелекому.

Високий суд Лондона відмовив компанії з групи СКМ Ріната Ахметова в новому розгляді програної справи щодо продажу «Укртелекому».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі СКМ, передає «Інтерфакс-Україна».

Приватизація та повернення «Укртелекому»: вся історіяВся історія приватизації та повернення в держвласність Укртелекому – на інфографіці Слова і Діла.

СКМ, зокрема, просила суд направити справу на новий розгляд до Лондонського міжнародного арбітражного суду.

«У поточному рішенні зазначається, що Арбітражний суд усе ж не врахував потенційно дуже важливі докази, в результаті розгляду яких результат справи та рішення арбітражу могли би бути іншими», – йдеться в заяві СКМ.

Раніше Лондонський міжнародний арбітражний суд ухвалив рішення на користь іншої компанії – Raga Establishment.

СКМ пояснює, що оскарження рішення було засноване на тому, що лондонський суд мав відкласти його винесення до завершення судових розглядів про приватизацію «Укртелекому» в Україні.

У заяві СКМ також зазначається, що наявний спір не має впливу на звичайну бізнес-діяльність групи та її активів.

СКМ наполягає в суді на те, що Raga Establishment не виконала обов'язкові умови договору купівлі-продажу «Укртелекому» в 2013 році.

Нагадаємо, що 27 грудня окружний суд Нікосії ухвалив заморожування активів Ахметова на суму $820 млн у справі «Укртелекому». При цьому в СКМ заявили, що оскаржать рішення кіпрського суду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: