ЗНО-2018: учні складатимуть тести з біології

Читать на русском
4 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з біології. Допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, а ЗНО розпочнеться об 11:00.

У понеділок, 4 червня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з біології.

Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти, пише «Слово і Діло».

ЗНО-2018: абітурієнти складатимуть тести з іноземних мов29 травня в Україні відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов.

Як зазначається, допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, а ЗНО розпочнеться об 11:00.

В УЦОЯО нагадують, що вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено в Сертифікаті, запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки на сайті УЦОЯО.

У разі неможливості пред'явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, серію та номер якого зазначено в Сертифікаті, або за умови надання копій цих документів абітурієнта до пункту проведення ЗНО допущено не буде.

Повідомляється, що на виконання сертифікаційної роботи з біології відведено 120 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 48. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 80.

Нагадаємо, 22 травня відбулося зовнішнє незалежне тестування з математики. До участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні з математики не допустили 80 людей.

Загалом у 2018 році для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєстровано 335 843 особи.

Також стало відомо, що учні поскаржилися на ЗНО з англійської мови.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: