ЗНО-2018: абітурієнти складатимуть тести з іноземних мов

Читать на русском
29 травня в Україні відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов.

У вівторок, 29 травня, в Україні відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов.

Як пише «Слово і Діло», допуск вступників до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, ЗНО розпочнеться об 11:00, нагадує прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

В Україні почалося ЗНО-2018В українських школах у вівторок, 22 травня, розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного тестування.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів:

  • оригіналу сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Вступникам також рекомендують узяти із собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

На виконання сертифікаційної роботи з іноземної мови відведено 150 хвилин. Загальна кількість завдань роботи - 59. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, - 72.

Сертифікаційна робота вперше міститиме аудіювання.

Нагадаємо, що 1 червня відбудеться ЗНО з англійської мови, 4 червня – з біології, 6 червня – з історії України, 8 червня – з географії, 11 червня – з фізики, 13 червня – з хімії.

Раніше з'ясувалося, скільки випускників зареєструвалося на ЗНО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: