У Нью-Йорку Клімкін зустрінеться з керівництвом ООН

Читать на русском
Павло Клімкін перебуває з робочим візитом у Нью-Йорку для участі у брифінгу Ради Безпеки ООН, де обговорюватиметься ситуація, що склалася внаслідок російської агресії проти України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 28-29 травня 2018 року перебуває з робочим візитом у Нью-Йорку з метою участі у брифінгу Ради Безпеки ООН, де обговорюватиметься ситуація, що склалася внаслідок російської агресії проти України, і шляхи подолання конфлікту.

Про це повідомила прес-служба МЗС, пише «Слово і Діло».

Луценко в ООН розповів про успішну боротьбу з корупцієюМинулого року в Україні до кримінальної відповідальності притягли 1700 корупціонерів, а створення нових антикорупційних механізмів дозволило запобігти 10 тисячам хабарів.

У повідомленні йдеться про те, що захід відбудеться під головуванням голови МЗС Польщі Яцека Чапутовича.

У засіданні очікується участь заступника генсекретаря з політичних питань Розмарі Ді Карло, помічника заступника генерального секретаря ООН з гуманітарних питань та заступника координатора з надзвичайної допомоги Урсули Мюллер, глави СММ ОБСЄ в Україні Ертурула Апакана.

Зазначено, що під час перебування у Нью-Йорку планується низка зустрічей Клімкіна з іноземними партнерами та керівництвом ООН. Голова українського МЗС також візьме участь у церемонії покладання квітів біля меморіалу загиблим «блакитним шоломам» ООН.

Нагадаємо, за час незалежності України в операціях різних країнах світу загинули понад 30 українських миротворців.

Раніше Порошенко заявив, що місія ООН на Донбасі може повернути мир на українську землю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: