Лише пішки: центр Киева закриють на час ЛЧ

Читать на русском
У зв'язку із проведенням фіналу Ліги Чемпіонів у Києві у п'ятницю, 25 травня, стартують обмеження руху транспорту навколо НСК Олімпійський.

У зв'язку із проведенням фіналу Ліги Чемпіонів у Києві у п'ятницю, 25 травня, стартують обмеження руху транспорту навколо НСК «Олімпійський».

Як пише «Слово і Діло», обмеження розпочинаються о 20:00, передає прес-служба київського метрополітену.

Фінал ЛЧ на найвищому рівні та ремонт доріг: що політики мають зробити в травніСлово і Діло аналізувало, за виконанням яких обіцянок політиків нам потрібно простежити в травні.

Зазначається, що обмеження руху транспорту діятимуть до 6:00 ранку неділі 27 травня.

«У день матчу рекомендуємо не виїжджати до центру міста на автомобілі, а користуватись громадським транспортом. Стадіону можна буде дістатись лише пішки», - зазначили в прес-службі.

Також повідомляється, що після матчу метро та наземний транспорт Києва працюватиме до 3:00 ранку 27 травня.

Також прес-служба попереджає, що парковки навколо стадіону передбачені лише для автобусів із уболівальниками, а приватні автомобілі будуть прибиратись.

За інформацією ЗМІ, колишній король Іспанії Хуан Карлосвідвідає Україну для підтримки «Реалу» на фіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

Президент України Петро Порошенко відвідає фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому гратимуть іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль».

Президент Петро Порошенко також відвідає фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому гратимуть іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль».

Раніше повідомлялося, що в Києві до 30 травня перекрили частину Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності. На головній вулиці столиці почалося облаштування фан-зони до фіналу Ліги чемпіонів, вона розрахована на 20 тисяч уболівальників.

З 16 до 31 травня на вулицях Володимирській і Михайлівській тимчасово заборонили паркувати машини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: