Масова бійка в Києві: стали відомі подробиці зіткнення футбольних фанатів

Читать на русском
Очевидці масової бійки футбольних фанатів біля Іподрому на Теремках у Києві розповіли подробиці події.
фото: football24.ua

У ніч на понеділок, 6 листопада, на столичних Теремках сталася масова бійка. Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», в районі Іподрому билися близько 200 футбольних фанатів – київське угруповання «Родичі» та одеський блок «Сегедка».

На закритих пабліках у соцмережах ультрас написали, що бійка тривала лише кілька хвилин. Перемогли футбольні фанати з Києва.

«Блискавка! Ніхто не вірить, але ця бійка відбулася. Київ, зустріч на Іподромі. «Родичі» (близько 110) vs. «Сегедка» (близько 80). До 2-х хвилин бійки, перемога «Родичів», прогін «Сегедки», – повідомили ультрас.

Ми розшукали очевидців бійки: за їхніми словами, бійка тривала не кілька хвилин і була надзвичайно жорстокою.

«Величезний натовп людей не лише бився між собою, а й розбивав будівлю «СпортЛайфу» на Теремках. Я побачив, як якомусь хлопцю вибивають зуби й став тікати. Двоє людей побігли за мною, але я встиг відірватися від них. Це був якийсь жах – усе було залите кров'ю! Якби поліція не прийшла, то ультрас, упевнений, не зупинилися б самі», – розповів нам очевидець, який проживає на вулиці Вільямса.

"Родичи" vs "Сегедка". Киев. 05.11.2017Тарас Шевченко

У Нацполіціі заявили, що затримали близько 30 учасників бійки. Їх допитають і відпустять. Кількість постраждалих уточнюється – щонайменше двоє учасників бійки звернулися за допомогою до медиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: