Кличко відкриє на Хрещатику містечко «Фестиваль чемпіонів»

Читать на русском
Віталій Кличко візьме участь у відкритті містечка Фестиваль чемпіонів, яке розташоване на Хрещатику.

У четвер, 24 травня, мер столиці Віталій Кличко візьме участь у відкритті містечка «Фестиваль чемпіонів», яке розташоване на Хрещатику.

Як пише «Слово і Діло», об 11.00 розпочнеться церемонія винесення Кубків ліги чемпіонів УЄФА.

ІДІЛ пригрозив терактами на фіналі Ліги чемпіонів у Києві: реакція соцмережФінал Ліги чемпіонів у Києві відбудеться вже за три дні, 26 травня. Терористи ІДІЛ погрожують влаштувати в цей час теракти в центрі столиці.

«Місяць тому ці трофеї урочисто зустрічали в Києві. Потім кубки вирушили у тур Україною. Трофеї побували в Херсоні, Маріуполі, Дніпрі, Одесі, Харкові та у Львові. В Дніпрі, наприклад, кубки завозили і до госпіталю, де лікуються поранені українські військові. Кияни і гості столиці знову зможуть доторкнутися до легендарних трофеїв та зробити фото на згадку», - йдеться у повідомленні прес-служби мера столиці.

А о 12.45 Віталій Кличко та Ія Андрущак дадуть старт Чемпіонату рівних. Цей турнір УЄФА традиційно проводить перед фіналом Ліги чемпіонів. У ньому беруть участь команди безпритульних. Турнір відбувається в рамках компанії УЄФА EqualGame. Перед першою грою Віталій Кличко та Ія Андрущак проведуть стартову розпасовку м’яча.

Нагадаємо, громадський транспорт Києва змінить маршрути до фіналу Ліги чемпіонів, який пройде у столиці в суботу, 26 травня.

Раніше повідомлялося, що в Києві до 30 травня перекрили частину Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності.

Фінальний матч Ліги чемпіонів, у якому зіграють іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль», відбудеться на НСК «Олімпійський 26 травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: