У Грозному бойовики спробували захопити церкву: є загиблі

Читать на русском
У місті Грозний в Чечні четверо озброєних бойовиків спробували захопити церкву Архангела Михаїла.

У місті Грозний в Чечні четверо озброєних бойовиків спробували захопити церкву Архангела Михаїла.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на главу Чеченської республіки Рамзана Кадирова.

«Бойовики проникли до церкви Архангела Михаїйла, їхньою метою було захопити прихожан. У результаті негайно проведеної спецоперації всі четверо бойовиків були знищені», - сказав Кадиров.

У результаті нападу загинули двоє поліцейських і прихожанин церкви, крім цього поранені двоє правоохоронців і ще один парафіянин. Загиблі поліцейські були відряджені в Чечню з Саратовської області.

«Бандити були озброєні десятьма пляшками з горючою сумішшю, двоствольним обрізом, з якого вони вели вогонь», - сказав представник правоохоронних органів.

У бойовиків також були пістолети, ножі та маленькі топірці. У даний час проводиться робота щодо встановлення осіб бойовиків.

«Ретельно опрацьовується версія про те, що наказ напасти на церкву бандити отримали з однієї із західних країн», - сказав співрозмовник агентства «Інтерфакс».

Він підтвердив, що спецоперація зайняла кілька хвилин, її проведення контролював особисто глава Чечні Рамзан Кадиров. Після нападу на церкву в Грозному СК Росії порушив справу за статтею «Посягання на життя працівника правоохоронного органу».

Раніше повідомлялося, що в Чечні розбився вертоліт.

Також нагадаємо, Мінфін США ввів санкції проти глави Чечні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: