У Чечні лейтенант Росгвардії розстріляв товаришів по службі

Читать на русском
Про подію поінформовано військову прокуратуру і військово-слідчий відділ. На даний час за даним фактом проводиться службова перевірка.

У Чечні старший лейтенант Росвагрдії застрелив чотирьох товаришів по службі у військовій частині.

Про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на відомчий департамент із взаємодії із засобами масової інформації, передає «Слово і Діло».

«За попередньою інформацією, сьогодні (23 жовтня, - ред.) близько 16 години в станиці Шелковська Чеченської Республіки в одній з військових частин Північно-Кавказького округу військ національної гвардії РФ старший лейтенант смертельно поранив чотирьох своїх товаришів по службі. Військовослужбовця, котрий відкрив стрілянину в казарменому приміщенні, був ліквідований черговим підрозділом», - повідомили в департаменті.

Про подію поінформовано військову прокуратуру і військово-слідчий відділ. На даний час за даним фактом проводиться службова перевірка.

«Для з'ясування всіх обставин на місце події оперативно направлена ​​група офіцерів Центрального апарату Росгвардії, до складу якої входять офіцери служби військ та безпеки військової служби, офіцери-фахівці по роботі з особовим складом, військові психологи. Комісії належить з'ясувати обставини та причини події», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, у Путіна відреагували на слова Кадирова по М'янмі.

Раніше повідомлялося, що Путін звинуватив Америку в підтримці бойовиків у Чечні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: