Невиїзна компанія: Царьова, Поклонську та Пономарьова тепер не пустять в ЄС

Читать на русском

Європейський союз вводить санкції проти скандально відомого народного депутата Олега Царьова, «прокурора» Криму Наталі Поклонської та ще 11 громадян України та Росії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Дії народного депутата визнані «такими, що підривають чи загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України», йдеться в офіційному журналі ЄС від 12 травня.

Крім Царьова, права на в’їзд до Європи та доступу до рахунків у європейських банках були позбавлені ряд російських чиновників, а також посадовці самопроголошеної республіки Крим (у тому числі – «прокурор» Наталя Поклонська) та «народний мер» Слов’янська В’ячеслав Пономарьов.

На додаток, санкції торкнулися ще й двох кримських підприємств – привласнених новою владою півострова «Чорноморнафтогазу» та компанії «Феодосія».

Напередодні Олег Царьов знявся із передвиборних перегонів і заявив про створення нового «міждержавного утворення» - так званої Новоросії, яка, на його думку, має об’єднати південно-східні області України у якості незалежних держав.

Олег Царьов виконав 4 з 21 обіцянки, зареєстрованих на сайті «Слово і Діло». 14 обіцянок політика нині в процесі виконання. Що саме наобіцяв політик – дивіться у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: