В «АрселорМіттал» не виключають затримки зарплати

Читать на русском
АрселорМіттал Кривий Ріг уперше за 12 років загрожує фінансова криза. На підприємстві також проходить страйк залізничників.

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» вперше за 12 років загрожує фінансова криза.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів фінансовий директор ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Сергій Плічко, інформує «Економічна правда».

За його словами, це може статися через різке зниження обсягів виробництва.

Він зазначив, що для того, щоб пережити цю важку фінансову ситуацію, може бути ухвалене рішення про призупинення низки проектів і соціальних програм. Виплата зарплати за червень також під питанням.

«Усе залежить від того, чи зможемо ми до кінця травня стабілізувати виробництво та вийти на прийнятний фінансовий потік, що дозволить нам продовжувати операційну діяльність», – сказав Плічко.

«Ми закінчили квітень із негативним грошовим потоком у розмірі понад 600 мільйонів гривень. Іншими словами, ми витратили більше, ніж заробили. Що стосується травня, то попередні розрахунки ми вже зробили, й можу сказати, що фінансові втрати орієнтовно становитимуть понад 1,5 мільярда гривень», – зазначив Плічко.

Нагадаємо, працівники заводу залізничного цеху «АрселорМіттал Кривий Ріг» розпочали акцію протесту, вимагаючі належних умов праці та підвищення заробітної плати.

У ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» вважають страйк залізничників незаконним.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: