У Кличка розповіли, коли почнуть знесення корпусу заводу «Більшовик»

Читать на русском
Як відомо, для будівництва розв'язки типу «неповний лист конюшини» потрібно знести п'ятий корпус заводу «Більшовик».

П'ятий корпус заводу «Більшовик» почнуть зносити наступного року.

Про це сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник, пише «Слово і Діло».

«Будівельна амністія»: навіщо влада узаконила самобуди та за що запровадили штрафи?Ініціатива Верховної Ради щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об'єктів будівництва, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт, має кілька аспектів.

«Знесення, швидше за все, - це питання наступного року. У цьому році завдання зробити проїзд між вулицею Довженка і вулицею Гетьмана в обидві сторони. У наступному році - лівоповоротні і правоповоротні з'їзди», - повідомив Поворозник.

Він додав, що термін будівництва обумовлений тим, що відсутня інформація про комунікації, треба ремонтувати і переносити. Пішоходи на час ремонту зможуть користуватися тими ж переходами, що і зараз.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко заявив, що столична влада зноситиме всі незаконні забудови в КиєвіСказано 29 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як відомо, для будівництва розв'язки типу «неповний лист конюшини» потрібно знести п'ятий корпус заводу «Більшовик». З першого травня вже почнеться підготовка до будівництва, яке триватиме 17 місяців.

Раніше Київрада підтримала петицію про знесення каплиці УПЦ МП.

Нагадаємо також, що в центрі Києва зносили МАФи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: