Клімкін порушить питання українських політв'язнів у Раді Європи

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін підніме питання українських політв'язнів у Росії на засіданні Комітету міністрів Ради Європи.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін підніме питання українських політв'язнів у Росії на засіданні Комітету міністрів Ради Європи.

Про це повідомляє Урядовий портал, пише «Слово і Діло».

Політв'язень Балух написав листа до українцівВ Роздольненському районному суді окупованого Криму допитали свідків обвинувачення у справі проти українського активіста Володимира Балуха.

«Клімкін порушить питання російської агресії проти української держави та звільнення українських політв'язнів у Росії на 128-му засіданні Комітету міністрів Ради Європи», - йдеться у повідомленні.

7-18 травня 2018 року Павло Клімкін здійснить візит до Королівства Данія, де візьме участь у 128-му засіданні Комітету міністрів РЄ.

Зокрема зазначається, що ключовою темою цьогорічної дискусії очільників зовнішньополітичних відомств 47 країн-членів РЄ стане проблематика реагування на сучасні виклики демократичній безпеці у Європі та роль Організації у вирішенні сучасних конфліктів та криз на континенті.

Під час засідання відбудеться передача головування в Комітеті міністрів РЄ від Королівства Данія до Республіки Хорватія на наступний піврічний період.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент України Петро Порошенко попросив міжнародне товариство посилити тиск на Росію для звільнення українських політв'язнів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: