Політв'язня Абдуллаєва перевели в медсанчастину

Читать на русском
Фігуранта сімферопольської справи Хізб ут-Тахрір політв'язня Узеіра Абдуллаєва перевели в медсанчастину СІЗО Сімферополя.

Фігуранта сімферопольської справи Хізб ут-Тахрір політв'язня Узеіра Абдуллаєва, про погіршення стану здоров'я якого повідомлялося раніше, перевели в медсанчастину СІЗО Сімферополя.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Крим.Реаліі з посиланням на дружину арештованого Феру Абдулаєву.

«Я тільки що приїхала з СІЗО, де члени Громадської спостережної комісії наполягли на тому, щоб зайти до Узеіра. Їм це вдалося. За результатами їх відвідування, чоловіка перевели в медсанчастину СІЗО», – розповіла Абдуллаєва.

Раніше мати політв'язня Узеіра Абдуллаєва, що у сина вже три дні тримається висока температура до 40 градусів. У Абдуллаєва підозрюють флебіт, ускладнений сепсисом.

Братів Узеіра і Теймура Абдуллаєвих заарештували 13 жовтня 2016 року під час хвилі обшуків в окупованому Криму. До арешту Узеир жив в селі Строганівка, був чемпіоном України з тхеквондо. У нього чотири малолітніх дитини.

Узеіру пред'явили обвинувачення за частиною 2 статті 205.5 КК РФ (участь у терористичній організації) за членство в організації Хізб ут-Тахрір.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: