Зведення ООС 17 травня: 66 обстрілів, є загиблі та поранені

Читать на русском
Бойовики 66 разів порушили режим припинення вогню, з них 25 разів застосовували міномети, артилерію і реактивні системи залпового вогню.

За минулу добу 16 травня в зоні проведення Операції об'єднаних сил ситуація ускладнилася.

Як повідомили в штабі ООС, уздовж всієї лінії фронту тривали активні бойові дії, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 16 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 16 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики 66 разів порушили режим припинення вогню, з них 25 разів застосовували міномети, артилерію і реактивні системи залпового вогню. По позиціях українських військових в районі Авдіївки противник застосував Град. Підрозділи ООС вели активну оборону і давали відповідь на удари бойовиків.

На луганському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Новозванівка і Троїцьке. Працював снайпер противника.

На донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Майорськ. Постійно тривають бойові дії в районі Авдіївської промзони і населеного пункту Опитне. На маріупольському напрямі ворог активізувався в районах населених пунктів Водяне, Лебединське, Широкино.

У результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще четверо отримали поранення. Вони евакуйовані в госпіталь, їхньому життю нічого не загрожує.

Раніше стало відомо, скільки Мінінформполітики витратить на пропаганду на Донбасі.

Також нагадаємо, Німеччина подарує Донбасу чотири медичних авто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: