Українські військові в ООС захопили міномети

Читать на русском
Українські військові в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в ході рейду в тил противника захопили три міномети.

Українські військові в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в ході рейду в тил противника захопили три міномети.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 15 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що протягом останніх тижнів напружена ситуація спостерігається в районі Мар'їнки.

Це пов'язано з тим, що противник з настанням темряви вів прицільний вогонь по українських позиціях зі зброї заборонених калібрів.

В результаті один з підрозділів здійснив рейд у тил противника, в ході якого були захоплені три ворожих міномета.

«Зброю доставили на наші позиції. Втрат серед військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил немає. Зараз дані зразки озброєння переміщуються в район відведення, який чітко визначений мінськими угодами», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією СБУ, найближчими днями на непідконтрольну територію Донбасу прибудуть близько 100 бойовиків приватної військової компанії «Вагнер».

Упродовж минулої доби, 15 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил ситуація залишалася складною. Бойові дії активізувались після 16:00 та тривали на всіх напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: