Редколегія на UMN: побєдобєсіє, події довкола телеканалу «Інтер» та Гриценко-президент

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Валентином Торбою («День»), Сергієм Грішиним («РБК-Україна») та Віктором Трегубовим «Петр и Мазепа»).

Цього разу говоритимуть про побєдобєсіє в усій його красі, яке ми спостерігали не тільки в Росії, але й у нас, хоч і в менших масштабах. Журналісти обговорять події довкола телеканалу «Інтер», який продовжує клєйміть українських фашистов під час святкових концертів до Дня Перемоги. Ну і як же обійтися без політичних пристрастей. Тому наостанок гості студії розглянуть ситуацію, коли Гриценко стає Президентом.

Відео

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Валентин Торба («День»), Сергій Грішин («РБК-Україна») та Віктор Трегубов («Петр и Мазепа») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» повідомляло, що Представники Нацкорпусу під будівлею телеканалу «Інтер» вимагали, щоб з вечірнього концерту до 9 травня були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту. Також націоналісти закликали позбавити ліцензії канал, що проводить антиукраїнську редакційну політику.

Також ми писали, що в усій Україні 9 травня в акціях, приурочених до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, взяли участь 460 тисяч осіб. Скільки відбулося сутичок, читайте тут.

Хто найвідповідальніший серед лідерів президентських рейтингів – на інфографіці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: