Кличко назвав терміни завершення робіт із оновлення Володимирської гірки

Читать на русском
У Києві до Дня міста відкриють оновлену Володимирську гірку, а згодом і низку інших туристичних об'єктів столиці, де тривають ремонтні роботи.

У Києві до Дня міста відкриють оновлену Володимирську гірку, а згодом і низку інших туристичних об'єктів столиці, де тривають ремонтні роботи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що відновлену Володимирську гірку відкриють навесні 2018 рокуСказано 12 січня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Київ чепуриться й готується до літнього сезону. Для комунальників весняно-літня пора – це час інтенсивної роботи. Ми ремонтуємо столичні дороги, парки, знакові туристичні об'єкти. Сьогодні відвідав і перевірив деякі з них», – зазначив Кличко.

Він підкреслив, що на Володимирській гірці зараз тривають роботи – і у вихідні, і вранці, і ввечері.

«Це одна з візитівок Києва й, сподіваюся, кияни будуть приємно здивовані оновленим місцем відпочинку», – написав мер столиці.

Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян»Слово і Діло розбиралося в обіцянках столичного мера Віталія Кличка на 2018 рік. У планах – турбота про дітей і нові парки.

За словами Кличка, також незабаром планують відкрити нові сходи на Старокиївській горі від Пейзажної алеї до урочища Гончарі-Кожум'яки. Він зазначив, що там також сьогодні тривають активні роботи.

«Плануємо в майбутньому продовжити сходи, щоб з'єднати Пейзажну алею, Алею художників із Володимирською гіркою та Аркою Дружби народів у єдиний туристичний маршрут», – підкреслив Кличко.

Він зауважив, що на Пейзажці кияни й туристи побачать не лише нові сходи, там відбувається реконструкція та благоустрій території, укріплення схилу. Віталій Кличко запевнив, що це буде сучасна й комфортна зона відпочинку в історичному центрі. Зокрема, з оглядовими майданчиками, зручними лавками, громадською вбиральнею, зонами доступу Wi-Fi, відеоспостереженням, новим сучасним освітленням.

«Робимо Київ гарнішим і комфортнішим!», – написав Кличко.

Раніше в Кличка пояснили, чому знесли кіоски на Андріївському узвозі.

Також стало відомо, коли завершиться реконструкція Андріївського узвозу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: