Найбільший в Україні флагшток: Кличко відклав виконання своєї обіцянки

Читать на русском
Найбільший в Україні флагшток з'явиться в Києві не на цей День Прапора, а наступного року.
Віталій КличкоСлово і Діло

Мер Києва Віталій Кличко не виконав обіцянку встановити в столиці до Дня Прапора найбільший у країні флагшток.

Таку обіцянку Кличко дав 8 грудня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян»Слово і Діло розбиралося в обіцянках столичного мера Віталія Кличка на 2018 рік. У планах – турбота про дітей і нові парки.

Флагшток мав бути встановлений на території музею історії України в Другій світовій війні. Планувалося, що його висота складе 75 метрів, а розмір прапора – 12,5 метрів на 19 метрів. «Введення в експлуатацію флагштоку планується до Дня Прапора – 23 серпня 2018 року. І я хотів би, щоб не спекулювали, мовляв, навіщо це потрібно, а розуміли важливість встановлення головного флагштоку України», – зазначив Кличко.

Проте 4 квітня мер розповів, що до 23 серпня флагшток встановити не встигнуть, оскільки питання ще не узгоджене в Міністерстві культури. «Незважаючи на те, що фахівці говорять, що ми не встигаємо, тому що були такі великі перепони, але впевнений, що наступного року флагшток ми встановимо на День Прапора», – додав міський голова.

Нагадаємо, Віталій Кличко провалив обіцянку завершити до травня благоустрій центральної частини Парку партизанської слави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: