СБУ перевірить ЗМІ, які транслювали «військовий парад» із Донецька

Читать на русском
СБУ розгляне Олександра Турчинова щодо прямої трансляції деякими українськими ЗМІ так званого військового параду з Донецька.

СБУ розгляне звернення секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олександра Турчинова щодо прямої трансляції деякими українськими ЗМІ так званого «військового параду» з тимчасово окупованого Донецька.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сторінці Служби безпеки України у соцмережі Facebook.

Сутички в Україні в день святкування 9 травня за останні шість роківПерші значні сутички відбулися в 2011 році у Львові, але наймасштабніше протистояння сталося минулого року відрізу у дев’яти містах України.

«Голова СБУ Василь Грицак наголошує на неприпустимості пропагування у будь-який спосіб терористичних організацій, навіть під так званим благовидним приводом», - підкреслюється у повідомленні.

За словами Грицака, СБУ буде протидіяти російській інформаційній агресії та «нещадно викорінювати усе, що із нею пов’язане».

У Службі безпеки заявили, що за результатами перевірки стосовно прямої трансляції на 9 травня з Донецька будуть внесені відповідні пропозиції.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Турчинов повідомив, що звернувся з офіційним листом до СБУ щодо внесення електронних ЗМІ, які забезпечували пряму трансляцію 9 травня «святкування» окупаційних військ Росії в Донецьку, до санкційного списку.

Сьогодні члени «Національного корпусу» прорвали оточення правоохоронців біля будинку народного депутата Сергія Льовочкіна й підпалили фаєри.

Напередодні «Нацкорпус» заявив про довгострокову акцію проти телеканалу «Інтер» через трансляцію концерту до 9 травня. Учасники акції вимагали прибрати концерт з ефіру або хоча б прибрати фразу ведучих, які заявили, що в Україні називають вулиці «іменами фашистських поплічників». Тим не менш «Інтер» повністю транслював концерт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: