У Києві відкрили квіткову клумбу на честь олімпійського чемпіона

Читать на русском
У Києві на транспортній розв'язці біля метро Лівобережна відкрили клумбу Олімпійське золото на честь олімпійського чемпіона з фрістайлу Олександра Абраменка.

У Києві на транспортній розв'язці біля метро «Лівобережна» відкрили клумбу «Олімпійське золото» на честь олімпійського чемпіона з фрістайлу Олександра Абраменка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Київзеленбуду» на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Це просто сон. Абраменко прокоментував завоювання золотої медалі – відеоУкраїнський спортсмен Олександр Абраменко, який завоював у неділю, 18 лютого, золоту медаль із фрістайлу на Олімпійських іграх у Пхенчхані, поділився своїми емоціями від перемоги.

«Загальна площа клумби – 65 квадратних метрів. Тут висадили квіти: бегонія, цинерарія, альтернатера та інші. Загалом близько 14 тисяч квітів. Вони висаджені таким чином, що зображують фристайліста, схили та олімпійську емблему», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що сам Олександр Абраменко «зробив завершальний акорд у висадці панно, власними руками висадивши квітку бегонії».

Нагадаємо, 18 лютого український фристайлист Олександр Абраменко виграв золоту медаль у лижній акробатиці на Олімпіаді в Пхьончхані.

Раніше повідомлялося, що олімпійський чемпіон Абраменко отримав від Порошенка цінні подарунки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: