Прощавай, Олімпіада-2018: в Пхенчхані приходить церемонія закриття ігор

Читать на русском
Урочиста церемонія закриття зимових Олімпійських ігор-2018, які приймав південнокорейський Пхенчхан, проходить в неділю, 25 лютого.

Урочиста церемонія закриття зимових Олімпійських ігор-2018, які приймав південнокорейський Пхенчхан, проходить в неділю, 25 лютого.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

У скільки обійшлася Олімпіада-2018?Олімпіада в Пхенчхані обійшлася в чотири рази дешевша за російську. Найбільші витрати пішли на будівництво високошвидкісної залізничної магістралі з Сеула в Пхенчхан.

Початок офіційної церемонії - о 13.00 за київським часом. Захід триватиме до 15.25. Пряму трансляцію покаже телеканал UA: ПЕРШИЙ.

Як і церемонія відкриття, де використовувалася технологія доповненої реальності 5G, очікується, що захід буде відрізнятися надзвичайною технологічністю.

Прапороносцем збірної України на закритті Олімпійських ігор буде володар золотої медалі Пхенчхана в лижній акробатиці Олександр Абраменко.

Серед музичних виконавців, які виступатимуть на церемонії закриття, організатори називають Exo, Sumi Jowill, а також Федеріко Пачотті.

За традицією під час церемонії закриття Ігор олімпійський факел отримає представник міста, де пройде наступна зимова Олімпіада - ним буде китайський Пекін.

Нагадаємо, МОК вирішив не знімати дискваліфікацію з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: