Податкова міліція заарештувала палива на 174 мільйони

Читать на русском
Податкова міліція вилучила і заарештувала паливо нафтогазової компанії-великого платника податків.

Податкова міліція вилучила і заарештувала паливо нафтогазової компанії-великого платника податків.

Загальна вартість арештованого ресурсу склала 174 млн грн. Саму компанію підозрюють в ухиленні від сплати податків на 8 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної фіскальної служби (ДФС) з посиланням на інформацію Офісу великих платників податків, передає «Слово і Діло».

Квоти на імпорт пального: в чому сенс та якими можуть бути наслідки?В Україні в п'ятницю, 4 травня, середня роздрібна вартість бензину А-95 зросла до 29,54 гривні за літр. Раніш Укртатнафта запропонувала запровадити квоти на імпорт палива. Оцінили ситуацію фахівці.

«За результатами обшуку вилучено та передано на відповідне зберігання понад 4,2 тис. тонн дизельного палива, більше 2 тис. тонн бензину марки А-92 і 45,8 тонн бензину А-95», - повідомили в ДФС.

Як наголошується, в рамках операції «Акциз-2018» і розслідування кримінального провадження, співробітники податкової міліції Офісу «встановили факти реалізації палива за готівкові кошти без відповідного відображення в бухгалтерському обліку та податковій звітності компанії на одній з нафтобаз в Київській області».

ДФС оцінює суму несплаченого податку на прибуток у 8 млн грн.

На підставі рішень суду був проведений обшук на території зазначеної нафтобази, а також в офісному приміщенні та за місцем проживання керівника і співробітників підприємства. На вилучене паливо накладено арешт, ведуться слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що НАБУ отримало доступ до документа УЗ у справі закупівлі палива.

Також відзначимо, що прем'єр Володимир Гройсман не планує підвищувати ціни на паливо.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: