Пожежа в Балаклії: нові подробиці з життя міста

Читать на русском
До Балаклії після пожежі на території військового арсеналу почало повертатися населення міста, яке  було евакуйоване.

До Балаклії після пожежі на території військового арсеналу почало повертатися населення міста, яке було евакуйоване внаслідок надзвичайної події.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «РБК-Україна».

На військових складах у Балаклії знову сталися вибухи: що пишуть у соцмережахНа складах у Балаклії знову вибухали боєприпаси. Схожий інцидент стався в березні минулого року.

«Зняли обмеження руху автотранспорту. Евакуйоване населення повернулося до місць проживання», – зазначено в повідомленні.

Також ДСНС інформує, що наразі в Балаклії залишається незначне жевріння двох окремих осередків загорання. Вибухів боєприпасів не спостерігається. В межах технічної зони проводиться гасіння трьома пожежними танками ЗСУ, заправку водою яких здійснюють підрозділи ДСНС, задіяні 2 машини ІМР.

«Діє тимчасова заборона використання повітряного простору в радіусі 30 кілометрів і висотою 6 тисяч метрів», – інформує видання з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, раніше начальник озброєння Збройних сил України Микола Шевцов повідомив про можливі причини виникненя пожежі в Балаклії.

Як відомо, пожежа на технічній території військового арсеналу виникла вдень 3 травня. Жертв і постраждалих у результаті події немає.

Органи місцевого самоврядування розгорнули 7 евакуаційних пунктів, за власним бажанням були евакуйовані 246 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: