Пожежа в Балаклії: обмежили в'їзд транспорту

Читать на русском
Через пожежу на території колишнього сховища артилерійських боєприпасів поблизу Балаклії Харківської області поліція обмежила в'їзд до міста.

Через пожежу на території колишнього сховища артилерійських боєприпасів поблизу Балаклії Харківської області поліція обмежила в'їзд до міста.

Про це повідомила прес-офіцер Балаклійського Відділу поліції Вікторія Люта, передає «Слово і Діло».

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

«Ми випускаємо всіх, але не впускаємо нікого (крім бронемашин і техмашин). Деякі винятки для тих людей, які їдуть за родичами», – зазначила Люта.

Разом із тим, за її словами, евакуація в місті не оголошувалася.

Водночас міська влада Балаклії через пожежу рекомендує жителям забрати дітей зі шкіл і дитячих садків.

«Були планові підриви снарядів, тепер уже хаотичні підриви. Ми рекомендуємо забрати дітей зі шкіл і садочків, про всяк випадок, щоб вони були з батьками», – відзначили в мерії Балаклії.

Раніше повідомлялося, що вдень 3 травня на військових складах у Балаклії Харківської області сталася пожежа. Під час виконання технічних робіт пожежний танк наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Стався вибух, почалася пожежа, яка призвела до серії вибухів боєприпасів.

Нагадаємо, в ніч на 23 березня 2017 року почалися вибухи на території 65-го арсеналу неподалік від Балаклії. Тоді в результаті детонації боєприпасів загинула жінка, троє постраждали. Пізніше в лікарні померла ще одна постраждала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: