Площа пожежі в Балаклеї становить близько 35 гектарів

Читать на русском
Площа пожежі в Балаклеї (Харківська область), яка виникла 3 травня на території військового арсеналу, становить близько 35 гектарів.

Площа пожежі в Балаклеї (Харківська область), яка виникла 3 травня на території військового арсеналу, становить близько 35 гектарів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій, пише «Слово і Діло».

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

«3 травня о 13:40 в місті Балаклія Харківської області, на технічній території військової частини «65 Арсенал» Міністерства оборони України, виникло загорання сухої трави з подальшими одиночними вибухами боєприпасів на площі близько 35 га», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за станом на 17:00 на місці пожежі в Балаклії працює 37 одиниць техніки та 150 чоловік особового складу ДСНС.

Крім того, повідомляється, що про заходи, які вживаються ДСНС для нормалізації ситуації в Балаклії голова ДСНС Микола Чечоткін поінформував президента України Петра Порошенка.

За дорученням голови держави, залучено авіацію МНС, яка о 16:50 приступила до гасіння пожежі.

Раніше причину пожежі озвучили в Міноборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: