Вибухи на військовому складі біля Балаклії припинилися – ЗСУ

Читать на русском
Станом на вечір четверга, 3 травня, на складі Міністерства оборони біля Балаклії Харківської області припинилися вибухи боєприпасів.

Станом на вечір четверга, 3 травня, на складі Міністерства оборони біля Балаклії Харківської області припинилися вибухи боєприпасів.

Про це Радіо Свобода повідомив начальник управління зі зв'язків з громадськістю Збройних сил України підполковник Богдан Сеник, пише «Слово і Діло».

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

«Після 15:00 спостерігалося зменшення кількості вибухів, а вже станом на 16:12 вибухи не підтверджувалися», - розповів він.

За його словами, зараз йде комплексна локалізація пожежі. До гасіння вогню залучили два пожежних танки, інженерну машину розгородження, вісім пожежних автомобілів, літак Ан-32 і вертоліт Мі-8.

Представник ЗСУ повідомив, що з території евакуювали весь особовий склад, який залучався до розмінування арсеналу. Місцевих жителів евакуювали тільки з найближчих будинків.

Сеник додав, що інформація про постраждалих не підтвердилася. «Ні жертв і травмованих ні серед військовослужбовців, ні серед цивільних», - сказав він.

Нагадаємо, за інформацією рятувальників, площа пожежі в Балаклеї становить близько 35 гектарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: