НАЗК про декларацію Рабіновича: «забув» про земельну ділянку дружини та права на канал

Читать на русском
НАЗК направило в НАБУ результати повної перевірки декларації народного депутата з фракції Опозиційного блоку Вадима Рабіновича.

НАЗК направило в НАБУ результати повної перевірки декларації народного депутата з фракції «Опозиційного блоку» Вадима Рабіновича.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Вадим РабіновичНародний депутат України
Рабінович запевнив, що партія «За життя» та її прибічники не дозволять продавати землюСказано 25 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Згідно з даними, йдеться про декларації за 2015 рік.

Перевірка показала, що Рабінович вказав у декларації неправдиву інформацію про корпоративні права в статутному капіталі ТОВ «Ньюс Нетворк». Він написав, що володіє 50% компанії, хоча насправді йому належать усі 100%. В Агентстві зазначили, що вартість прихованої частки статутного капіталу становить 600 тисяч гривень.

Зокрема, Рабінович не вказав відомості про земельну ділянку площею 47 512 кв. м, яка належить його дружині Ірині.

Сміла в Раді: забудькуватий Шахов і різкий РабіновичСергій Шахов забув, чому вийшов із зали під час голосування, а Сергій Каплін нахвалював Слово і Діло. Детальніше – в новому випуску Сміла в Раді.

Як повідомлялося, Національне агентство з питань запобігання корупції почало повну перевірку електронної декларації екс-мера столиці, голови фракції «Єдність» у Київраді Олександра Омельченка.

Також у НАЗК відзвітували, скільки декларацій було подано на 1 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: