Ситуація на Донбасі: 52 обстріли, двоє поранених

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення операції об'єднаних сил було зафіксовано 52 обстріли українських позицій з боку терористів.

За минулу добу в районі проведення операції об'єднаних сил було зафіксовано 52 обстріли українських позицій з боку терористів.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, в кінці минулої доби терористи здійснили вогневий наліт по артилерії калібру 152 мм на населений пункт Троїцьке, випустивши 15 снарядів, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 1 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У середу, 2 травня в Троїцькому планується робота Наглядової моніторингової місії ОБСЄ. Підрозділи цивільно-військового співробітництва нададуть мешканцям Троїцького допомогу.

Також наголошується, що найактивніші дії тривали в районах Авдіївки, шахти Бутівка, Мар'їнки, Світлодарська, Луганського, Лебединського, Старогнатівки і Невельського.

Вночі 2 травня, бойовики вели вогонь з 120-мм мінометів по позиціях українських військових на луганському напрямку. У ході бойових дій два військовослужбовця отримали поранення.

Крім того, за даними розвідки, серед бойовиків - четверо загиблих.

Раніше в МінТОТ назвали три варіанти вирішення конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо також, що поліцейські відзвітували про впійманих на Донбасі бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: