Карта АТО: ситуація на сході України на 1 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 1 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 1 травня  2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів. **

Обстріли

Протягом першої доби операції об'єднаних сил зафіксовано 44 обстріли позицій ЗСУ, на які українські військові відповідали вогнем в рамках мінських угод.

Напрямки

Противник, не дотримуючись міжнародних угод, 6 разів відкривав вогонь з 120 і 82-мм мінометів і вів вогонь зі стрілецької зброї. Троє українських військовослужбовців отримали поранення. Пораненим надана кваліфікована медична допомога, вони евакуйовані в госпіталь. Їхньому життю нічого не загрожує.

Українські підрозділи на передових позиціях на обстріли російсько-окупаційних військ при необхідності відповідали вогнем, без порушень Мінських домовленостей.

Ніч поточної доби була відносно спокійною. Противник п'ять разів обстрілював наші позиції. За даними розвідки, противник за добу зазнав втрат - 5 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: