Ситуація в Вірменії: Пашинян збирає мітинг у Ванадзорі

Читать на русском
Лідер опозиційного руху Вірменії Нікол Пашинян разом із прихильниками закликав збиратися на мітинг в Ванадзорі - третьому за величиною місті Вірменії.

Лідер опозиційного руху Вірменії Нікол Пашинян разом із прихильниками закликав збиратися на мітинг у Ванадзорі - третьому за величиною місті Вірменії.

Автомобільна колона на чолі з Пашиняном рухається до Ванадзорі, передає «Слово і Діло», з посиланням на «Радіо Свобода».

У Вірменії понад тиждень тривають протести: що пишуть у соцмережахПротести у Вірменії тривають уже 10-й день. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.

Ванадзор розташований приблизно в 110 кілометрах на північ від Єревану. Опозиціонери планують зібратися в цьому місті увечері на мітинг. Також Пашинян заявив, що планує провести акцію в своєму рідному місті Іджевані.

Раніше Пашинян закликав прихильників вийти на мітинг 1 травня, коли в парламенті буде розглядатися питання про призначення нового прем'єр-міністра. Нагадаємо, увечері в п'ятницю, 27 квітня, у Вірменії на площі Вардананц в Гюмрі відбувся мітинг всенародного руху проти Республіканської партії країни.

Нагадаємо, влада Вірменії відмовилися від переговорів з лідером опозиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: