У Вірменії чиновник подав у відставку та долучився до протестів

Читать на русском
Виконувач обов'язків міністра у справах спорту і молоді Вірменії Грачья Ростомян подав у відставку й заявив, що долучається до протестів у країні.

Виконуючий обов'язки міністра у справах спорту і молоді Вірменії Грачья Ростомян подав у відставку й заявив, що долучається до протестів у країні.

Про це повідомляє видання EVN Report у Twitter, пише «Слово і Діло».

Напівмайдан: чому події у Вірменії не можна назвати революцієюВуличні протестувальники у Вірменії святкують перемогу – уряд Сержа Саргсяна подав у відставку. Та головні проблеми у вірмен ще попереду. Чому – прогнозував політолог Олександр Радчук.

Грачья Ростомян заявив про свою відставку й про те, що долучається до протестувальників проти республіканської партії.

«Ростомян є членом «Процвітаючої Вірменії», яка сьогодні заявила про долучення до акцій протесту», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в середу, 25 квітня, в Єревані відновили акції протесту прихильники руху, очолюваного опозиційним лідером Ніколом Пашиняном.

Акції протесту були відновлені після того, як стало відомо, що заплановані на середу переговори між представниками нинішньої влади та Пашиняном не відбудуться.

Відзначимо, що Пашинян протягом 11 днів очолював вуличні протести в Єревані, які призвели до відставки прем'єр-міністра Сержа Саргсяна.

Додамо, президент Вірменії Армен Саркісян заявив, що починає консультації з парламентськими та позапарламентськими силами в зв'язку з внутрішньополітичною ситуацією в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: