У вірменському Гюмрі почався масштабний мітинг опозиції

Читать на русском
Лідер опозиційного руху Вірменії Нікол Пашинян днем ​​провів автопробіг з Єревана в Гюмрі, після чого в місті почався масовий мітинг.

У другому за величиною вірменському місті - Гюмрі - увечері в п'ятницю, 27 квітня, розпочався мітинг опозиції на чолі з лідером протестного руху Ніколом Пашиняном.

Як передає «Слово і Діло», у мітингу беруть участь декілька тисяч осіб, повідомляє Інтерфакс.

У Вірменії понад тиждень тривають протести: що пишуть у соцмережахПротести у Вірменії тривають уже 10-й день. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.

Вдень Пашинян і сотні його прихильників організували автопробіг з Єревана в Гюмрі, під час якого кортеж робив зупинки в усіх населених пунктах, де опозиційного лідера зустрічали жителі міст і сіл.

Гюмрі традиційно вважається містом, жителі якого дотримуються опозиційних поглядів і на виборах віддають найменшу кількість голосів за представників влади. У Гюмрі також розташована 102-а російська військова база.

Завтра Пашинян проведе мітинг у місті Ванадзор.

Нагадаємо, влада Вірменії відмовилася від переговорів з лідером опозиції. Як повідомлялося, вірменська опозиція вимагає від правлячої Республіканської партії беззастережної капітуляції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: