«Український донецький куркуль» у 2018 році отримає менше грошей, ніж обіцяв Жебрівський

Читать на русском
Жебрівський провалив обіцянку виділити на програму з підтримки малого й середнього бізнесу 150 млн грн.
РИА Новости Украина

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв, що наступного року на програму «Український донецький куркуль» виділять із бюджету 150 мільйонів гривень, а в місцевих бюджетах також запланують кошти на цей проект.

Таку обіцянку він дав 1 листопада 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«На Донеччині вже є перша куркульська сотня – 106 підприємців уже отримали кошти на розвиток власного бізнесу за програмою «Український донецький куркуль». Наступного року на розвиток програми «Український донецький куркуль» виділимо з бюджету 150 мільйонів гривень. Кошти з місцевих бюджетів запланують і місцеві громади», – пообіцяв Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

13 лютого 2018 року в Донецькій ВЦА нам повідомили, що в 2018 році на підтримку програми «Український донецький куркуль» передбачено 200 млн грн, із них 140 млн грн – кошти обласного бюджету, 60 млн грн – кошти бюджетів міст. Оскільки було виділено на 10 млн грн менше, ніж обіцяв голова ВЦА, вважаємо обіцянку невиконаною.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Жебрівський дав 95 обіцянок, з них 37 виконав, а 38 – провалив.

«Слово і Діло» писало про те, що Жебрівський повідомив про відновлення виплат пенсій у двох селищах Донбасу. Також він заявляв про готовність нового газопроводу до Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: