Демонстранти Вірменії відкинули пропозицію сісти за стіл переговорів

Читать на русском
Прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян закликав опозиційного депутата та організатора протестів Нікола Пашиняна до діалогу.

Прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян закликав опозиційного депутата та організатора протестів Нікола Пашиняна до діалогу.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Радіо Азатутюн».

«Всі ці події можуть привести до непередбачуваних наслідків, ставлять під загрозу громадський порядок і завдають шкоди складній і ніжній гармонії вірменської громади», - йдеться в заяві прем'єра.

Саргсян зазначив, що він «глибоко стурбований внутрішньополітичними процесами».

«Щоб уникнути непоправних втрат, закликаю депутата Національних Зборів Вірменії Нікола Пашиняна піти на політичний діалог і сісти за стіл переговорів. Це слід зробити негайно», - додав прем'єр.

Однак Нікол Пашинян відкинув пропозицію Саргсяна сісти за стіл переговорів, передає minval.

«Ми готові обговорити з ним лише умови його відходу. Це не діалог. Ми готові обговорити лише умови його відставки. Ми хочемо, щоб перехід влади до народу відбувся максимально гладко», - сказав Пашинян журналістам.

«Так, я теж вважаю, що можуть бути незворотні втрати. Тому закликаю Саргсяна негайно прийняти наші вимоги. Не раджу з нами говорити мовою ультиматумів», - сказав він.

Раніше протестуючі в Вірменії оголосили про блокаду доріг.

Також нагадаємо, що під час протестів в Єревані постраждав журналіст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: