Зведення штабу АТО 24 квітня: 44 обстріли, п'ятеро поранених

Читать на русском
За минулу добу, 23 квітня, бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 44 обстріли позицій Збройних Сил України.

За минулу добу, 23 квітня, бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 44 обстріли позицій Збройних Сил України. У результаті четверо українських військових отримали поранення, ще один - бойове травмування.

Повернення Донбасу: до чого слід бути готовими?Очільник МВС заявив, що має власний план щодо повернення Донбасу. Згідно з планом Авакова, повернути відразу всі окуповані території не можна. Про тонкощі реінтеграції міркували експерти.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

На луганському напрямку із заборонених 120 і 82 мм мінометів і гранатометів окупанти відкривали вогонь по нашим укріпленням поблизу Троїцького. Також міномети калібру 82 мм противник застосував неподалік Попасної і тричі - в районі Новоалександрівки. Крім цього, під вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили захисники Новозванівки, а з зенітної установки і стрілецької зброї - Новоселівки.

Карта АТО: ситуація на сході України на 23 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 23 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку 120 мм міномети окупанти застосували по українських позиціях неподалік Водяного, а 82 мм міномети - поблизу Шахти Бутівка. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики від кривает вогонь по захисникам Верхньотроїцького, Водяного, Гнутово, Кам'янки, Авдіївки, Шахти Бутівка і Талаківки. Також з великокаліберних кулеметів обстріляні наші опорні пункти в районі Павлопіля, Мар'їнки і Лебединського, зі стрілецької зброї - під Невельским, Павлопілем, Лебединським і Пищевиком, а поблизу Красногорівки і Мар'їнки вівся снайперський вогонь.

Раніше ГПУ показала російські боєприпаси, знайдені на Донбасі.

Відзначимо також, що в Дніпрі помер поранений на Донбасі боєць «Азова».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: