ГПУ показала російські боєприпаси, знайдені на Донбасі

Читать на русском

Генпрокуратура України оприлюднила фото боєприпасів, виготовлених у РФ, які були знайдені на території Донецької області.

Генпрокуратура України оприлюднила фото боєприпасів, виготовлених у РФ, які були знайдені на території Донецької області.

Про це повідомляється на сайті ГПУ, пише «Слово і Діло».

«Генеральною прокуратурою України вчергове знайдено неспростовні докази військової присутності Російської Федерації на території Донецької області», – йдеться в повідомленні.

У результаті проведення розшукових дій у зоні проведення АТО працівниками управління спільно з військовослужбовцями Збройних сил України виявлені 4 протипіхотні міни МОН-50 (1990 р. в.), 1 ручна протипіхотна оборонна ударно-дистанційна граната (рос. РГО), 2 ударно-дистанційні запали (рос. УЗД, 1992 і 1993 рр. в.) до гранати РГО, реактивний піхотний вогнемет РПО «Джміль» (рос. РПО-А «Шмель», 1991 р. в.).

За інформацією Міністерства оборони України, зазначені боєприпаси на забезпеченні Збройних сил України не перебувають. Наразі проводяться відповідні експертизи, досудове розслідування триває.

Раніше в ООН попередили про брак грошей на допомогу Донбасу.

Відзначимо також, що Канада визначилася з миротворцями на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: