Бойовики 25 разів відкривали вогонь по ЗСУ, поранені троє бійців

Читать на русском
З початку доби понеділка, 23 квітня, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в результаті чого троє українських військовослужбовців отримали поранення.

З початку доби понеділка, 23 квітня, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в результаті чого троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Ні дня тиші: динаміка обстрілів сил АТОУ зоні АТО зберігається напружена ситуація. За місяць бойовики більш ніж тисячу разів обстріляли українських військових.

На луганському напрямку бойовики застосували міномети і гранатомети калібру 120 мм поблизу Троїцького, з мінометів калібру 82 мм - в районі Попасної і Новоалександрівки.

Біля Новозванівки ворожі війська стріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку бойовики використовували міномети калібру 120 мм недалеко від Водяного. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї агресор відкривав вогонь у Верхньоторецькому, Водяному і Гнутовому.

Використання великокаліберних кулеметів було зафіксовано в районі Павлопіля, а стрілецької зброї - біля Талаківки, Лебединського, Невельського, Мар'їнки, Павлопіля і шахти «Бутівка».

«Внаслідок виконання бойових завдань троє українських захисників отримали поранення. Постраждалих воїнів оперативно доставили в лікувальні установи і надали необхідну медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Раніше ГПУ показала російські боєприпаси, знайдені на Донбасі.

Також нагадаємо, в ООН назвали кількість жертв на Донбасі за 4 роки війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: