Затриманому НАБУ голові міськсуду продовжили відсторонення від посади

Читать на русском
Підозрюваний Антикорупційним бюро керівник одного з міськсудів ще два місяці носитиме е-браслет.
Геннадій Молібога

Затриманому детективами НАБУ за підозрою в отриманні неправомірної вигоди голові Дружківського міського суду Донецької області Геннадію Молібозі продовжили відсторонення від посади на ще два місяці.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Правоохоронці просили продовжити відсторонення Молібоги від посади, оскільки ризики незаконного впливу на фігурантів справи, а також спотворення речових доказів, як і раніше, існують.

Суд задовольнив клопотання й продовжив відсторонення Молібоги від посади голови Дружківського міськсуду ще на два місяці, тобто до 9 червня.

Крім того, того ж дня Солом'янський райсуд Києва розглянув клопотання прокурора САП про продовження запобіжного заходу підозрюваному й покладання на нього додаткових обов'язків. Суддя задовольнив клопотання й поклав на Молібога наступне: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з Дружківки та села Райське Костянтинівського району Донецької області; повідомляти про зміну місць проживання та роботи; утримуватися від спілкування з фігурантами справи; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, у рамках цієї справи НАБУ обшукало місцевий відділ прокуратури.

Раніше суд наклав арешт на низку майна голови Дружківського міськсуду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: