Хабар голові міськсуду: НАБУ обшукало місцевий відділ прокуратури

Читать на русском
Співробітники Антикорупційного бюро наприкінці лютого провели низку слідчих дій у справі очільника Дружківського міськсуду.

Детективи Національного антикорупційного бюро провели низку обшуків у справі за підозрою голови Дружківського міського суду Донецької області Геннадія Молібога в одержанні неправомірної вигоди, в тому числі в одному з кабінетів місцевого відділу Краматорської прокуратури.

Про це йдеться в ухвалі Солом'янського районного суду міста Києва, якою накладено арешт на деякі речі, вилучені під час слідчих дій, повідомляє «Слово і Діло».

Зазначається, що детективи НАБУ наприкінці лютого провели обшук в автомобілі Chevrolet Aveo, що було припарковано поблизу Дружківського міськсуду, і в службовому кабінеті адміністративної будівлі Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури, який використовує один із фігурантів розслідування.

У результаті зазначених слідчий дій Бюро вилучило мобільний телефон Samsung і ноутбук. Детектив просив накласти на них арешт. Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, суд продовжив відсторонення Молібога від посади голови Дружківського міськсуду.

Раніше суддя наклав арешт на низку його майна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: