«Попалися на гарячому»: НАБУ затримало голову міськсуду і адвоката

Читать на русском
Працівники Антикорупційного бюро спільно з співробітниками Нацполіціі затримали суддю та його спільника адвоката.

Детективи Національного антикорупційного бюро України затримали голову одного з міських судів Донецької області та його супровід адвоката за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Про це журналістові «Слова і Діла» розповіли в прес-службі НАБУ.

«Детективи НАБУ разом із співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції у Донецькій області під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили та затримали одразу після отримання неправомірної вигоди голову одного з міських судів Донецької області. Також затримано адвоката, який у вчиненні правопорушення виконував роль посередника», - йдеться у повідомленні.

За версією слідства, служитель Феміди разом з адвокатом отримали неправомірну вигоду у розмірі за винесення рішення про непритягнення фізичної особи до адміністративної відповідальності.

За інформацією журналіста «Слова і Діла», мова йде про голову Дружківського міського суду Донецької області Геннадія Молібога.

Нагадаємо, НАБУ та ГПУ викрили особу, що запропонувала величезного хабара працівнику Бюро. Пізніше, він вийшов під заставу в 21 мільйон гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: