Справа АМПУ: зі ще одного підозрюваного зняли браслет

Читать на русском
Райсуд столиці не лише зняв засіб електронного контролю з одного з підозрюваних у справі АМПУ, а й дозволив залишати Київ.

Із підозрюваного детективами НАБУ в причетності до розкрадання 247 мільйонів гривень Адміністрації морських портів України на тендерах із послуг днопоглиблення в портах кінцевого бенефіціара офшору Kleona Trade LLP Андрія Мишка зняли електронний браслет, а також дозволили залишати Київ.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП про продовження запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив продовжити дію всіх обов'язків, покладених на Мишка в рамках запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Підозрюваний та його адвокат у судовому засіданні проти задоволення клопотання заперечували, посилаючись на те, що бенефіціар Kleona Trade LLP не ухиляється від виконання будь-яких процесуальних рішень.

Вислухавши обидві сторони, суддя лише частково задовольнив клопотання, скасувавши обов'язки носити електронний браслет і не відлучатися з Києва без дозволу.

Нагадаємо, підозрюваний у справі АМПУ екс-заступник голови підприємства Юрій Наконечний залишився без засобу контролю, оскільки не було вільного в наявності.

Раніше суд зняв браслет зі ще одного підозрюваного в цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: