Кір на Львівщині. Лікарі розповіли про нових хворих

Читать на русском
У Львові ушпиталили одинадцять студентів. Їм поставили діагноз кір. Це вже другий випадок захворювання в квітні цього року в області.

У Львові з корем ушпиталили одинадцять пацієнтів – студентів Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім. Труша.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Спалах кору: епідеміологічна ситуація в УкраїніСпалах кору зафіксовано в Україні на початку року. Слово і Діло розбиралося, чим небезпечне захворювання і що в Україні з вакцинацією.

«Станом на 14:00 11 квітня всього за допомогою звернулось 6 осіб (5 дітей), з них 4 особи (3 дітей) ушпиталені до ЛОІКЛ, інші 2 особи (1 дитина) від госпіталізації відмовились і отримують лікування в амбулаторних умовах. Стан ушпиталених середньої важкості», – повідомили в департаменті.

Проводиться комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до протоколів МОЗ України. Причина події встановлюється.

Нагадаємо, це вже другий випадок захворювання в квітні цього року в області. Напередодні на підприємстві «БадерУкраїна» у Львівській області зафіксований спалах кору.

Також в університеті Дніпра зафіксували спалах кору.

Раніше повідомлялося про спалах кору серед курсантів-криміналістів у столиці.

За даними лікарів, на кір в Україні захворіли дев'ять тисяч осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: