Дейдей розлучився з дружиною. Яке майно залишилося в депутата

Читать на русском
Печерський районний суд Києва розірвав шлюб депутата Верховної Ради Євгена Дейдея та його дружини. Нардеп залишився без майна після розлучення.

Печерський районний суд Києва розірвав шлюб депутата Верховної Ради Євгена Дейдея («Народний фронт») і його дружини Інги Дейдей, яка є помічником-консультантом депутата від НФ Дениса Дзензерського.

Як пише «Слово і Діло», про це «Українським новинам» повідомив адвокат Дейдея Сіран Бекіров.

«Позов задоволено, шлюб розірвуть», – сказав він.

За словами Бекірова, відповідне рішення суд ухвалив 11 квітня.

Відповідно до електронної декларації Дейдея за 2016 рік, все майно (нерухомість та автомобілі) належить дружині.

Раніше на своїй сторінці в Facebook Дейдей написав для «шукачів сенсацій», що з колишньою дружиною не живе вже майже півроку, й показав фото своєї нової обраниці.

Як відомо, детективи Національного антикорупційного бюро проводять досудове розслідування за фактом можливого незаконного збагачення Дейдея. За версією слідства, з 2007 року Дейдей і його дружина разом заробили 1,44 млн грн, у той час як у період із 18 грудня 2014 року до 26 грудня 2016 року нардеп придбав у спільну сумісну власність із дружиною офіційно підтверджених активів на суму 6,13 млн грн, що більш ніж у 4,2 раза перевищує сукупний дохід подружжя.

За словами самого нардепа, гроші на купівлю майна його дружина позичила в бізнесмена Ігоря Лінчевського, який є помічником ще одного депутата від НФ Дениса Дзендзерского. Однак під час допиту Лінчевський заявив, що позичити гроші просив сам Дейдей, і він йому особисто в руки давав обумовлену суму. Водночас, яка саме сума грошей була передана, бізнесмен сказати не зміг.

Крім того, відсутні будь-які документальні підтвердження позичання грошей нардепу. За словами Лінчевського, за Дейдея поручилася людина з кола його спілкування.

Аналітики «Слова і Діла» підрахували, що в нардепа 16 обіцянок. З них виконані лише 2, ще 5 – у процесі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: