Протест скасовується? Дейдей передумав воювати з Porsche, зібраними в Росії

Читать на русском
Народний депутат Євген Дейдей не зміг виконати свою чергову обіцянку, яку він дав ще 1 березня 2017 року.
Євген Дейдей

Народний депутат України Євген Дейдей провалив свою обіцянку в найближчі дні провести акцію по блокуванню всіх автосалонів, що займаються продажем зібраних в Російській Федерації автомобілів.

Таку обіцянку нардеп опублікував на своїй сторінці в Facebook ще 1 березня 2017 року.

Толі політик закликав блокувати грошові потоки автосалонів у Російську Федерацію, за рахунок яких потім купуються боєприпаси для сепаратистів Донбасу.

«Я офіційно звертаюся до СНБО, МВС, ДФС, СБУ - як ці автомобілі були завезені на нашу територію, на якій підставі вони продаються у всіх містах?», - написав Дейдей.

Крім цього, нардеп попросив компетентні органи дати правову оцінку діям керівництва ТОВ «Порше Україна», оскільки, на думку Дейдея, їх можна розцінювати як пособництво сепаратизму.

«Я закликаю кожного задуматися про те, чому так відбувається і як це зупинити! Повірте, це в наших силах! Ми можемо перекрити ці грошові потоки, за рахунок яких в кінцевому підсумки купуються боєприпаси для сепаратистів та оплачуються найманці!!! Ми не маємо права віддавати гроші тим, хто вбиває цвіт української нації!», - резюмував Дейдей.

Однак, жодних акцій по блокуванню автосалонів, що займаються продажем зібраних в РФ автомобілів так і не було проведено. Свою обіцянку Дейдей вкотре провалив.

Таким чином в досьє Євгена Дейдея на «Слово і діло» з'явилося ще одна невиконана обіцянка. Всього обіцянок у нього 17, 3 з яких виконані, а 10 - ні. У рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він на 283 місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: