Рік по тому: в прокуратурі не впевнені, чи Дейдей скандалив із прокурором САП

Читать на русском

У столичній прокуратурі поки не мають достатніх доказів того, чи Дейдей з'ясовував стосунки з прокурором САП рік тому.

Прокуратура Києва проводить досудове розслідування за фактом незаконного впливу на заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимира Кривенка особою, зовні схожою на народного депутата Євгена Дейдея.

Про це йдеться у відповіді столичної прокуратури на запит нардепа Сергія Лещенка, повідомляє «Слово і Діло».

«Встановлено, що вказане кримінальне провадження було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Генеральною прокуратурою 19 липня 2017 року за фактом здійснення особою, зовні схожою на народного депутата Євгена Дейдея, незаконного впливу стосовно заступника керівника САП Володимира Кривенка під час розгляду в Солом'янському районному суді міста Києва 17 липня 2016 року клопотання про застосування до підозрюваного Сергія Переломи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться в листі.

18 + Дейдей: Я тебе тут в морду дам! Ссора нардепа Дейдея и замруководителя САП112 Украина

За інформацією прокуратури, інцидент попередньо кваліфікували за ч.1. ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) і ч.1 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Як відповіли в органі досудового розслідування, підозри поки нікому не вручалися.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник розповів, хто гальмує справи Онищенка, Пасішника та ОПЗ.

Раніше стало відомо, що Бюро розслідує кілька справ щодо ОПЗ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: