У Луганській області сім'я підірвалася на міні

Читать на русском
Прокуратура Луганської області розслідує теракт, під час якого загинули четверо цивільних осіб поблизу лінії зіткнення.

Прокуратура Луганської області взяла на контроль перебіг розслідування кримінального провадження за фактом терористичного акту, під час якого загинули четверо цивільних поблизу лінії зіткнення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 11 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що інформація про зникнення чотирьох цивільних осіб надійшла до прокуратури від Нацполіції в Луганській області.

За попередніми даними, встановлено, що в результаті наїзду автомобіля на невідомий вибуховий пристрій стався вибух, в результаті якого загинули всі чотири людини, що перебували в автомобілі.

За даними прес-секретаря поліції Луганщини Тетяни Погукай, автомобіль із родиною підірвався «на самій лінії розмежування», так званому «нулі» в селі Піщане Станично-Луганського району. Всі чотири людини загинули.

На місці події наразі продовжують працювати експерти-криміналісти, вибухотехніки та працівники слідчо-оперативної групи.

Раніше стало відомо, що в зоні АТО підірвався сапер.

Також бойовики обстрілюють позиції ЗСУ поблизу Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: